Keisinger ház

More
13 years 1 week ago #4334 by Nyarlathotep
Replied by Nyarlathotep on topic Keisinger ház
-"Így kívülr?l nézve érdekesnek t?nik, nem? Azt csinálod amit szeretsz, haverokkal buliztok és tök jó és ezért még ingyen visznek is meg akkora fizetést adnak, amekkorát el se tudsz képzelni. Viszont senki nem piszkál, hogy kelj korán meg eredj iskolába vagy dolgozni... Így néz ki, nem? A valóságban viszont ez nem így néz ki. Mennyit kell ahhoz gyakorolni, hogy minden tökéletesen menjen egy koncerten? Egy próbán mondjuk haverokkal vagy, de ha csak olyan laza próba akkor nem fog érni semmit, azaz lehet hogy haverokkal leszel, de azért keményen fogsz dolgozni, hogy azt amit KÜLÖN tökélyre fejlesztettél, azt most összehangoljátok és ez még csak EGY szám. Egy lemezen meg tíz-tizenkét szám is ott lehet. De ugye gondolni kell a modern emberre is, aki nem a retro lemezeket kedveli, hanem a chipeket. Igen, el?ször a chipes fölvételek készülnek el, az lesz a f? és az gyakorlatilag az utolsó kis hibát is kiadja. Tízszer annyit kell gyakorolni és próbálkozni és utána százszor annyi anyagból kell egy olyat összerakni. Ja és lehet?leg a koncertre is legalább ugyanaz sikerüljön, viszont ott mágusok, vagy sámánok is lesznek és ha a tököd kivan az egésszel az úgy fog virítani az Asztrális Síkon, mint egy jelz?rakéta. Szóval sok meditáció, és csak pozitívan és motiváltan és lehet?leg te magad is hidd el, mert ha a tegnap estére meg a szörny? másnapra, meg a sok drogra meg mit tudom én mire gondolsz, akkor bizony nem fog menni a dolog. Képzeld el mi történik akkor, ha valamelyik riporter szúr ki egy ilyet? Egy id? után viszont az ember vagy 100%-ban imádja amit csinál, vagy belefásul és ami kinn van az manipuláció. Auramaszkolás. A sok hazugságot pedig egyszer magad is elhiszed. Ekkor léptem le. Akkor biztosan ?szinte lesz a dolog, de azok akik kinn állnak a közönség el?tt már nem azok akik mondjuk gimi másodikban elkezdtek valamit pengetni. Mit szólsz akkor, ha az akit megismertél egyszer csak már nem az akit megismertél és megkedveltél?"

Csapat riadó!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
13 years 1 week ago #4336 by danka90
Replied by danka90 on topic Keisinger ház
- Hát innen nézve nem annyira vidám. Meg nem is tetszene, hogy a színpadon folyton a gondolataimat és az asztrális dolgaimat fürkészik. Bár egyébként sem vagyok egy színpadra való figura, de ha az lennék, se lenne szimpatikus. De pont ezért mondtam, hogy max csak egy hónapig, nem egészen nekem való életvitel lenne.

- Viszont a másik oldalról, mármint innen, fogyasztói néz?pontból meg pont ez a terhelés az, ami el?re viszi a zenét és a jókat hagyja m?ködni. Gondolj bele, ha csak olyan zenész marad a pályán hosszú távon, aki szereti, amit csinál, akkor ? fejl?dni fog, ami nekünk meg jó, mert egyre jobb zenéket kapunk.

- De persze, igazad van, ha valakit ez megváltoztat, de nem csak ez, hanem bármi más is, akkor ezen segíteni nem lehet, jól tetted, hogy eljöttél. Meg ki tudja, ha akkor nem jössz el, lehet, hogy most nem ülsz itt mellettem, ami határozott el?ny - a végét Erikára mosolyogva.

More
13 years 1 week ago #4339 by Nyarlathotep
-"Nem is mindenki fürkészi. Pont elég, ha valaki csak érzékenyebb, mint a többi és érzi. Aki érzékeny az Asztrális Síkra az mind érzi. Ez az a bizonyos háttérzaj. Ez egy el?adáshoz ugyanúgy hozzá tartozik, mint a zene maga. Ha érzelmekr?l beszélsz akkor érezd is ?ket, különben álszent vagy, nem igaz?"

-"Na igen, csak sok a kihullás. A Singende Sägen viszont kihullott. A médiagépezetbe másodosztályba még tökéletesen jó, de akkor is héjak. Üresek és emberként is azok most már. Sajnálom, mert közelr?l ismertem ?ket. Ezért is voltam érzékenyebb az egészre, én viszont nem akartam az egészben tönkre menni. Ennyi. Többet nem tudok róluk mondani és nincs is túl sok kedvem."

-"Örülök, hogy most itt vagyok és az vagyok aki és nem egy üres hologram. Most viszont szerintem siessünk, miel?tt lekéssük azt az el?adást. Kíváncsi vagyok, hogy mit választottál. Biztosan érdekes lesz."

Csapat riadó!

More
13 years 1 week ago #4341 by danka90
Ránézek az órámra, majd megjegyzem.
- Affene, tényleg jól elbeszélgettük az id?t. Na akkor innen én vezetek.

Átállok manuális vezérlésre, majd kicsit odalépek, persze nem akarom, hogy bemérjenek, de ha a trafi jelz? szabad utat jelez, akkor azért igyekszem perceken belül a mozinál lenni. iután kiszálltunk, a robotpilótának kiadom a parancsot, hogy parkoljon le valahol a közelben, ha nem látom az autót, majd bemérem a gps segítségével és a karpánttal.

- Érdekesnek nézett ki a film a bemutató alapján, remélem nem lesz csalódás. Én sem láttam még, gyorsan vegyünk jegyet és irány befelé.
A jegyeket kifizetem, majd bekísérem Erikát a terembe.

More
13 years 1 week ago #4343 by Nyarlathotep
Gyakorlatilag csak a sorban állásra van id?tök, de ott is azért trükközni kell egy kicsit, ami inkább óvatos man?verezésb?l áll, neked ugyanis fölt?nik, bár szerinted Erikának is, csak nem mondja, hogy az itt sorban állók közül jónéhányan MIT&T-s mágusok. Gyanítod a többi is valami hasonló, hisz aki itt egyetemista az nem ide fog jönni, ha van adatjackje, ami csak a mágusoknak nincs. Itt nem a szétgyúrt troll fog pofán vágni, ha valakinek fölhúzod az agyát azzal, hogy nyíltan bevágsz elé. Pont ezért nem is parasztok és leszámítva azt a három nagykép? vámpírnak öltözött Faustus Házba tartozó srácot akik ugyanarra az el?adásra igyekeznek, mint ti, el?re is engednek. Bár az is lehet, hogy ismerik Erikát. Az a három is csak azért tartja föl a sort, mert a jegyárus nem hajlandó az egyiknek jegyet adni, mert addig nem hiszi el, hogy az illet? neve tényleg Adolf, amíg az nem igazolja magát.

A film maga viszont el?ször kicsapja nálad a biztosítékot. F?leg amikor kiderül, hogy egy kezd? salemi csoport csinálta és H. P. Lovecraft néhány m?vére alapozták a filmet [Álomút Kadathba]. Kimenekülni viszont kés?, így csak reméled, hogy nem horrorfilm annak ellenére, hogy a modern horror egyik nagymesterének a m?veire alapozták és elvileg kalandfilm. Kés?bb viszont kiderül, hogy bizonyára lehetett az írónak egy lágyabb oldala is, hisz ez valahol a fantasy és a kalandfilm között van, valahol fényévekre a sötét kozmikus horrortól, inkább a Gy?r?k Urához és egyéb fantasy m?vekhez, meg a kalandregényekhez áll közelebb. Olyan mintha valaki Indiana Jonest átküldte volna Alíz Csodaországába [f?leg az elején az Elvarázsolt Erd?s részeknél], vagy mondjuk Cimmeria [Conan a Barbár] földjére [ez meg a közepe felé az Oriab Sziget-es részeknél olyan], vagy a kett? keverékére. Az a kezd? boszorkánykör valahogy hihetetlenül jól megfogta az egésznek a lényegét. Ha nem hallottál volna arról, hogy Lovecraft mit írt, akkor ez alapján nekikezdenél olvasni és nem mernéd utána elhagyni a lámpa fénykörét. Ha igaz, hogy ez is egy trilógia része lesz, akkor csak annyit tudsz hozzá tenni, hogy hajrá. F?leg úgy, hogy ez nem egy elnyújtott film, hanem három hosszú majdnem egy estés film.

Csapat riadó!

More
13 years 1 week ago #4344 by danka90
Érdekes helyre kerültem, de legalább ennyi mágus között Erika kényelmesen érzi magát. Meg a film is egész jól eltalálta azt, amit kerestem. Pont jó az aktuális estére. Bár más kérdés, hogy így már az els? óra el?tt ismerni fognak az egyetemen, mint az a srác, aki a professzor lányával jár. Vagy rosszabb esetben mint az a srác, aki próbálja f?zni a professzor lányát. Vgy még rosszabb esetben összekötik az el?z?, kétes híresztelésekkel, amik rólam szólnak. Na mindegy, csak nem lesz ebb?l gond. De megint egy kis nem kívánt ismertség...

Hát jó, mindenesetre egész jól el lett találva ez a film, tuti, hogy nem l?ttem vele mellé. Pont ez kell most Erikának, hogy egy kicsit elvarázsolják. Persze képletesen. Szépen végigülöm, közben nem tervezek túl sok aktivitást, nem is nagyon van erre érdemi lehet?ség egy film alatt. Majd csak utána, kifelé menet kérdezem meg Erikától, hogy "Na, hogy tetszett?"

Time to create page: 0.392 seconds

Aktuális gondolatok

Ha saját szerepjátékot alkotnál, legyen az első kérdés az: Van-e valami olyan játék, amivel játszanál, de nem elérhető a piacon?

Bejelentkezés

Kereső

Cookie kezelés

This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.